miércoles, 22 de octubre de 2008

Picasso

El nom real de naixement del pintor espanyol Pablo Picasso (Màlaga, 25 d'octubre de 1881 - Mougins, França, 8 d'abril de 1973) és: Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Martyr Patricio Clito Ruiz y Picasso. Pot ser millor Picasso a seques, no?


Picasso explicava que tanta fam va patir en la seva joventut que va haver de cremar obres seves per escalfar-se. Per sort, desprès la cosa va anar millorant.
Cremar, no se però un dia vaig estar a St. Juan dels Horts, on Picasso va viure i treballar un temps, i allà corre el rumor que va tirar molts dibuixos a les escombraries. Llàstima que cap pagès de la zona va entendre que representaven aquests garbuixos.
Fins fa bastant poc no m’agradava massa la feina de Picasso, tot i que no hem deixava indiferent tampoc. Havia vist el documental, el miracle Picasso, i m’havia quedat en admiració davant de la facilitat creativa que aquest home. Ara estic fent una escultura inspirada en una pintura seva, i no hem puc deixar de pensar... Quin gran artista, quina visió.