miércoles, 17 de junio de 2009

Carta publicada al Diari de Girona el 17//06/09

Jordi Bonet. president de l'escola de futbol arbucienca
El proper dia 4 de juliol fem la cloenda del futbol arbucienc i una de les coses que fem és un sopar popular, com la temporada passada. Per culpa de la crisi famosa hem reduït una mica el preu i fem pagar 7 € als petits i 12 als adults, de manera que queda un marge per a l'entitat de 2 € per persona que fem servir per comprar pilotes, pitralls, etc. El pagament del sopar el volíem fer com l'any passat, els donem un codi de barres de la Caixa i a través del caixer els pares el fan, repeteixo, a través del caixer. Quina ha sigut la nostra sorpresa quan la Caixa ens diu que per a cada pagament es cobrarà 2 € de comissió, és a dir, el nostre marge per poder comprar material esportiu i que si els pares fan un ingrés a un número de compte de la Caixa els cobrarà 6 € per pagament.
És a dir, aquests senyors de la Caixa, sense fer res es queden el benefici de tots els nens que juguen a futbol, això és increïble, on hem arribat? Què hem de fer les entitats per sobreviure?
L'eslògan de la Caixa que diuen "obert a l'esport", a quin esport? Deu ser a pagar fixatges multimilionaris i no a ajudar nens i nenes a fer qualsevol esport.